PATONA - Prezentarea unei mărci germane de calitate

Produsele PATONA înseamnă calitate de marcă

O marcă preferată, din motive întemeiate.

Produsele noastre sunt dezvoltate exclusiv în Germania, la sediul nostru din Hilzingen. Acest lucru se datorează faptului că, doar aici am găsit specialişti creativi, cu experienţă în domeniul dezvoltării care, având o viziune mai largă asupra evenimentelor recunosc din timp raporturile calitative relevante. Specialişti, care calcă pe căi neconvenţionale în căutarea de noi posibilităţi pentru optimizarea continuă a soluţiilor noastre de produse sau pentru a proiecta noi produse, concepute după nevoile dvs. Un al doilea motiv îl constituie prezenţa directă pe teren propriu, pe pieţele europene, ale căror exigenţe şi nevoi viitoare sunt sesizate la nivel conceptual şi aduse apoi la nivel de maturitate de piaţă, mereu cu un pas înainte faţă de concurenţă. Iar rezultatele vorbesc de la sine. Totodată şi schimbul de păreri şi experienţe realizat în mod direct cu partenerii noştri de distribuţie, vânzare şi utilizatorii finali, într-o conjunctură culturală directă este pur şi simplu de nepreţuit pentru specialiştii noştri.

 

Camere digitale foto şi camere video: acumulatori, blocuri de alimentare de la reţea, încărcătoare

 

Deja a devenit o obişnuinţă să filmăm şi să fotografiem aproape oriunde şi oricând folosind camere digitale de înaltă rezoluţie. În acest scop, în sortimentul nostru veţi găsi acumulatorul de rezervă sau acumulatorul auxiliar adecvat pentru toate mărcile uzuale de camere foto şi video. La fel şi în cazul blocurilor de alimentare de la reţea şi al încărcătoarelor. Momentan, există o cerere deosebit de puternică pentru acumulatorii noştri EN-EL14, compatibili cu aparatele Nikon P7100, 7000, D5100, D3200 şi D3100. La fel, încărcătorul nostru 4 în 1, cu funcţia de economisire de spaţiu datorită celor patru posibilităţi de racordare pentru încărcarea acumulatorilor la următoarele tipuri de cameră marca Canon EOS 450D, EOS-550 şi EOS Rebel T2i. De altfel, în toate etapele procesului de producţie se aplică permanent controlul calităţii, punându-se accent deosebit pe asigurarea unor condiţii corecte de muncă. Căci aşteptările dvs. sunt datoria noastră primară, în toate privinţele.

 

Notebook-uri: acumulatori, blocuri de alimentare de la reţea

 

Nu ne putem imagina viaţa de zi cu zi fără aceste aparate. Indiferent dacă sunt utilizate în şcoli, pentru o calificare profesională, la studii, în scopuri profesionale sau private: notebook-urile diferitelor producători şi de diferite dimensiuni au devenit însoţitorii noştri permanenţi şi îndrăgiţi. Performanţa lor depinde în cel mai mic detaliu de calitatea mărcii acumulatorului utilizat. La noi veţi găsi acumulatori auxiliari sau în caz de nevoie, acumulatori de schimb de încredere. Pentru a avea mereu calitate maximă la preţuri mici, pentru studiu şi comunicare, la birou, pentru călătorii sau acasă. Vă garantăm bineînţeles aceeaşi siguranţă în funcţionare şi în cazul încărcătoarelor noastre. Mai mult, în toate etapele procesului de producţie acordăm atenţie respectării standardelor de mediu recunoscute.

 

Universal: microacumulatori AA Mignon/ AAA, încărcătoare

 

Microacumulatorii şi produsele Mignon se caracterizează prin capacitatea lor deosebită de încărcare rapidă şi fără efect de memorie. Datorită noii tehnologii gata de utilizare, aceşti acumulatori sunt imediat funcţionali. Datorită ratei scăzute de auto-descărcare, aceşti acumulatori dispun chiar şi după 5 ani de depozitare, de o capacitate utilă de 70%. În magazinul nostru veţi găsi şi un aparat adecvat de încărcare rapidă. Capacitatea încărcătorului este de 500mA şi încarcă acumulatorii delicat, pentru a le garanta o durată de viaţă lungă. Execuţia acestora se realizează în conformitate cu cele mai înalte standarde europene de calitate. Toate măsurile de securitate, care coincid cu cele ale producătorului original, precum protecţia împotriva supraîncărcării, sunt de asemenea la preţuri cele mai avantajoase.

 

Scule / maşini unelte: acumulatori, încărcătoare

 

O priză de curent nu este întotdeauna acolo amplasată unde ar fi nevoie de ea. În timpul lucrărilor de meşterit niciun cablu prelungitor incomodant nu ar trebui să limiteze libertatea de mişcare. În acelaşi timp, este atât de simplă dublarea sau chiar multiplicarea duratei de viaţă a şurubelniţei dvs. electrice sau a maşinii electrice de găurit. Accesaţi pur şi simplu magazinul nostru online. Veţi fi surprins atât de sortimentul uriaş de acumulatori compatibili Ni-Mh, Ni-CD şi Li-Ion de calitate profesională pentru aparate ale 15 producători de marcă recunoscuţi ai maşinilor unelte din toată lumea, cât şi de rata excelentă de preţ/performanţă oferită de noi.

 

Adaptor: Adaptor AC, Elveţia

 

Barierele la graniţele ţărilor vestice şi din centrul Europei au căzut de mult. Totuşi prizele de curent au rămas exact aşa cum erau pe vremea bunicilor noştri. Dar nicio problemă. Noi vă asigurăm adaptorul potrivit. De exemplu, pentru cei care călătoresc în Elveţia sau în Marea Britanie. Chiar şi când aveţi nevoie de un cablu nou de racordare cu trei poli (Mickey Maus) pentru notebook-ul dvs., vă stăm la dispoziţie cu oferta potrivită, în mod obişnuit la cele mai mici preţuri şi la cel mai înalt nivel calitativ de marcă PATONA. Cel mai des clienţii cumpără blocul universal de alimentare de la reţea 3 în 1 12–24V 100W.

 

Telefoane inteligente: acumulatori, huse şi accesorii

 

Ecranul telefonului dvs. inteligent, însoţitorul dvs. fidel, merită o protecţie pasivă elementară, rezistentă la solicitări. Şi ce ar fi mai potrivit decât o husă tip toc din sortimentul nostru bogat ce cuprinde huse adecvate pentru modele ale şapte producători lideri de telefoane inteligente Apple, Blackberry, HTC, LG, Nokia, Samsung şi Sony. La noi veţi găsi husa de protecţie potrivită, în execuţie ultra-subţire pentru toate modelele de telefoane ale producătorilor lideri de mai sus, atât în nuanţe de modă, cât şi în eternele culori clasice. În plus, programul va cuprinde acumulatori pentru aproape toate telefoanele inteligente uzuale, de exemplu pentru telefonul Samsung Galaxy S4.

 

Powerbanks: staţii de încărcare mobile

 

Călătoriţi mult şi activitatea dvs. depinde de disponibilitatea permanentă a biroului dvs. mobil, compus dintr-un notebook şi un telefon inteligent. Chiar şi când nu se zăreşte nicăieri o priză de curent. Staţia noastră de încărcare universală din sortimentul nostru bogat vă oferă siguranţa logistică necesară. Căci aparatele noastre care satisfac şi cele mai înalte exigenţe pot servi atât ca încărcătoare puternice cât şi ca acumulatori externi cu capacitate de performanţă de până la 16000 mAh. Vă garantăm calitate maximă la cele mai avantajoase preţuri. Produsele noastre cele mai căutate sunt staţiile de încărcare într-un design de iphone, de formă atractivă, şi acumulatorul de urgenţă pentru toate tipurile de telefoane mobile şi aparate cu un port micro-USB.

 

Adaptoarele PATONA sunt cumpărate cel mai des pentru următoarele aparate:

Universal 100 Watt (3in1) , IBM Lenovo 8,0 x 5,4mm (20 V / 4,5 A) , Acer 5,5 x 2,5mm (19 V / 4,74 A) , Acer 5,5 x 2,5mm (19 V / 3,42 A) , Acer 5,5 x 1,7mm (19 V / 4,74 A) , Acer 5,5 x 1,7 (19 V / 3,42 A) , HP Compaq 7,4 x 5,0mm (19 V / 4,74 A) , Samsung 5,5 x 3,0mm (19 V / 4,74 A) , 60W 16.5V 3.65A A1172 straight connector , Samsung 5,5 x 3,0mm (19 V / 3,15 A) , Fujitsu 5,5 x 2,5mm (20 V / 3,25 A) , HP Compaq 4,8 x 1,7mm (18,5 V / 3,5 A) , HP Compaq 7,4 x 5mm (18,5 V / 3,5 A) , Asus 2,48 x 0,7mm (19 V / 2,1 A) , IBM Lenovo 5,5 x 2,5 (16 V / 4,5 A) , Apple 45W 14.5V3.1A for A1244 bend connector , Fujitsu 5,5 x 2,5 (20V / 4,5 A) , Acer 5,5 x 1,7 (19 V / 1,58 A)