PATONA - marca lider pe piaţa energiei mobile

Numărul 1 în Europa!

PATONA este o marcă vizionară pentru energia mobilă, devenind astfel o prezenţă importantă şi stabilă mai ales în zona economică europeană. Inovaţia, ştiinţa modernă şi produsele cu tehnologii avansate combinate cu cele mai înalte standarde de calitate şi de activitate întreprinzătoare conferă mărcii PATONA un caracter excepţional.

Gama noastră de produse cuprinde: acumulatori pentru camere digitale / notebook-uri / telefoane inteligente, precum şi încărcătoare şi blocuri de alimentare de la reţea.

Impactul mărcii

O marcă preferată, din motive întemeiate.

Marca PATONA se caracterizează prin modernitate, competenţă şi orientare spre viitor. Dacă un consumator se decide o dată pentru produsele noastre, va rămâne cu siguranţă fidel acestei mărci.

PATONA vă oferă accesorii de energie cu tehnologie avansată: acumulatori pentru notebook-uri, blocuri de alimentare de la reţea şi acumulatori pentru şurubelniţe electrice sau acumulatori pentru camere digitale.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comandă externă pe tema ataşamentului clienţilor faţă de marcă, PATONA a fost recunoscută ca „marca cu o loialitate puternică din partea clienţilor”. PATONA înseamnă o marcă cu un nivel ridicat de dezvoltare. O marcă preferată, din motive întemeiate.

Siguranţa în funcţionare

Punctualitate, angajament, rapiditate

PATONA reprezintă baza unei siguranţe durabile, a unui standard înalt de calitate şi a unei rate de eroare imbatabile, fără concurenţă.

În calitate de comerciant al produselor PATONA veţi putea oferi clienţilor dvs. un produs excepţional, cu un raport preţ/performanţă excelent.

Angajaţii motivaţi şi cu un grad înalt de calificare reprezintă garantul absolut al mărcii şi al codului etic care stă la baza acestor produse. În fiecare zi! Pentru a avea un partener pe care vă puteţi bizui.

Sustenabilitate

Preţuri atractive, comerţ cinstit

Cultură puternică de marcă, siguranţă şi sustenabilitate. În principiu, aceste trei valori stau la baza succesului mondial al mărcii PATONA.

În procesul de dezvoltare şi comercializare a produselor PATONA se acordă o atenţie deosebită respectării principiilor economice şi de sustenabilitate. Angajamentul social este, de asemenea, un obiectiv major al firmei.

Distribuţia produselor PATONA se realizează prin intermediul unor parteneri comerciali aleşi. Dacă sunteţi interesat într-o colaborare cu firma noastră, vă stăm oricând la dispoziţie.

Acumulatorii PATONA sunt cumpăraţi cel mai des pentru următoarele aparate:

Gopro AHDBT-301 Hero 3, Nikon ENEL1, Panasonic BCG10, Canon LPE8, Sony NP-BX1, Sony FM500, Sony BG1, Panasonic BCM13, Nikon ENEL12, Nikon ENEL5, IBM T60, Dell E6400 E6500, IBM T60, ASUS K50ij, A32-F82 F52, IBM X60, Acer AS10D31 AS10D41 AS10D3E, HP 6730s 6735s, IBM X6o Tablet, Acer Aspire ASOB741, Makita BL1830, Roomba 500, Roomba 500, Automower, Panasonic EY9001 EY9006B EY9101, Makita BL1430